tirsdag 5. juni 2007

Presentasjon av oss og livet vårt. =)

Presentasjon av Rupinder og Afshan, og deres liv


Rupinder og Afshan bor sammen i en leilighet i Gamlebyen. De er ikke akkurat en familie, men de er to venner som bor sammen. Grunnen til at de har valgt å bo sammen er fordi de fant ut at dette er det mest billigste. Samtidig har de ikke råd til hver sin bolig, så da er det ganske paktisk å bo sammen.


Rupinder og Afshan bor i en 3 roms leilighet i Gamlebyen. De eier huset, men de har tatt opp lån og de betaler 3, 353 kr i måneden for boliglånet. De eier denne leiligheten siden de har råd til det, ettersom de betaler for boliglånet hvert år. De fortsetter å betale de neste 20 årene siden de har en løpetid på 20 år. Afshan og Rupinder har ikke en bil. De bruker månedskort til å dra hvor hen de skal(jobb, besøk, osv.). De valgte først og fremst å ikke kjøpe bil fordi de vil ikke forurense mijøet, samtidig på grunn av økonomiske grunner.


Så slik er da livet til Afshan og Rupinder. De er en middels rik familie, og de tjener nok til å klare seg her i livet.


Nå skal vi beskrive Rupinder og så Afshan, hvordan de er, deres fritidsinteresser osv.


LA OSS PRESENTERE:


Rupinder Kaur:

Rupinder Kaur er en 30 år gammel dame som bor sammen med sin venninne Afshan i en 3 roms leilighet i Gamlebyen i Oslo. Hun ble født 10. mai 1992 og nå er hun 30 år gammel. Hun er lege og jobber på Rikshospitalet på Gaustad. Hun valgte å bli lege fordi hun først og fremst var veldig god i fagene på skolen, samtidig har hun alltid hatt lyst til å hjelpe mennesker siden hun var barn. Hun har studert mye og i alt må det bli Rommen og Bjørnholt grunnskole, Katedral videregående skole og på universitetet i Oslo har hun studert medisin, men hun har også gått på mange forskjellige kurs for å bli lege. Samtidig som hun har vært praktiserende lege på Ullevål sykehus. Rupinder tjener 360 000 kroner i året. Hun ble lege for ett år siden, da hun avsluttet sine studier.


Rupinder er en veldig grei og hyggelig person. Hun har svart hår og brune pupiller. Hun er også ansvarsfull og gjør alltid det hun må gjøre. Men man kan si at hun av og til prater veldig mye, noe som kan være ganske irriterende. Men alt i alt er hun en ansvarsbevisst kvinne som gjør det hun må gjøre for å fullføre sine drømmer. Rupinder Kaur kommer fra India og hun er sikhist. Hun har alltid vært sikh, fordi det er det hennes foreldre er og hun har oppvokst i den troen.


Siden Rupinder er en lege er hun en veldig opptatt kvinne. Hun har travle dager på jobben, men selvsagt har hun sine fritidsinteresser også. Rupinder er en sportsinteressert menneske. I fritiden spiller hun ofte fotball og går på turer. Hun er jo lege, så hun vet hvor viktig det er å passe på kroppen sin og ha en god helse. Rupinder liker også å shoppe når hun er fri. Samtidig liker hun å se på tv og hun følger med på ganske mange tv-serier. Det å lese bøker er også noe Rupinder liker å gjøre. Hun bruker mange penger på å kjøpe bøker, og da leser hun som oftest medisinbøker eller kriminalromaner. Ellers liker hun å tilbringe kvalitetstid med familie og venner og ha en god og lang prat med dem. Etter jobb stikker hun ofte bort til en kafé og sitter og har en god tid med venner. Så dette er da Rupinders fritidsinteresser og slik kan man beskrive henne som person.

Afshan Ali:
Afshan Ali er en 30 år gammel dame som bor sammen med sin venninne Rupinder Kaur i en 3 roms leilighet i Gamlebyen i Oslo. Hun ble født den 19 04 1992. Hun er en økonomisjef og jobber på Christiania Personell AS. regnskap/økonomiske bedrift. Hun valgte å bli økonomisjef fordi først og fremst er hun kjempe god i matte, hun er også kjempe snill mot andre mennesker og har alltid lyst til å hjelpe dem. Hun har studert mye i mange år for å bli en økonomisjef. Det har alltid vært drømmen hennes. Hun har studert 7 år på Bjørndal barneskole, 3 år på Bjørnholt ungdomsskole, 3 år på Lambertseter videregående, 4/5 år på Universitetet i Oslo. Senere har hun også tatt flere kurs og sånt med fordypning for å få denne jobben. Hun er veldig glad i denne jobben så derfor gjør alt.
Afshan tjener 410 000 kroner i året. Hun ble økonomisjef for to år siden da hun sluttet med de siste årene hun gikk på kurs. Hun er en kjempe snill og en hyggelig person. Hun er veldig opptatt av det hun skal gjøre, derfor har hun ikke så god tid til å gjøre ting hjemme. Hun snakker altfor mye om regnskap og sånt. Men hun kan gjøre hva som helst for å fullføre drømmen sin. Afshan Ali kommer fra Pakistan og er en muslim. Hun har alltid vært en muslim fordi foreldrene hennes er også muslimer. Afshan Ali er ikke en sportsjente. I fritiden går hun ofte på turer med sin venninne Rupinder. Hun er jo en økonomisjef så hun vet mye om at hun skal passe på menneskene ute, se om at alle har det bra. Afshan Ali liker ikke å shoppe, fordi hun ikke liker å bruke opp pengene sine. Men hun liker å se på tv og lese bøker. Hun pleier mest å lese matte bøker. Ellers liker hun å tilbringe fritide sammen med familien sin og vennen sin, når hun har tid. Etter jobben så drar hun ofte til kaffe og tar seg gjerne en kopp kaffe med noen andre venninner.
Så det var alt om meg !

Ingen kommentarer: